keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Forssan tokokisa 12.5

Eilen olimme oman seuran iltakisoissa. Ja taas tuli huomattua, että palkkaamattomuusreenien teko on jäänyt tosi vähiin. Loppua kohti Hilen into alkoi hiipua...

paikallamakuu 9,5 Hile hidasteli alussa maahanmenossa
seuraaminen 8,5 tämä oli suht ok, lopussa hidasteli sivulle istumisessa
liikkeestä istuminen 9 tein pienen hidastuksen käskyn kanssa
luoksetulo 6 ei edelleenkään pysähtynyt seisomaan...
ruutu 0 nyt Hile meni hienosti ruutuun, mutta teki kaarteen ja pysähtyi ruudun sivuun ulkopuolelle, ohjasin siitä ruutuun, mutta tuli vähän eteen kun käskin maahan, eli etujalat ruudun ulkopuolella, muuton hieno, koska nyt se löysi ruudun!!!
hyppynouto 10
metallinouto 9 Hile ei nähnyt mihin kapula putosi ja joutui etsimään aika kauan, toi kapulan, mutta aika varovasti
tunnari 0 tämä oli tosi outo, ensinnäkin se haisteli kapulat moneen kertaan läpi ja sitten otti oman ja oli jo tulossa mua kohti, kun kääntyi takas ja alkoi haistella uudelleen ja lopulta otti vaan jonkun ja toi sen mulle. Marjan Jesper teki ihan samalla lailla vaikka molemmilla tämä on varma liike.
kaukot 5 tässä Hile ei alussa noussut ollenkaan seisomaan ja muihin ylösnousuihin tarvi kaksi käskyä, en edes tiedä miksi tästä tuli pisteitä...
kokonaisvaikutus 10

Loppupisteet olivat 191p ja tuomarina Ilkka Sten.

Otin kehän ulkopuolella putkeen seuraamisen, liikkeestä istumisen, luoksetulon ja kaukot niin, että mulla oli avoin ruokakippo sivussa odottamassa. Hilellä riitti intoa vaikka kuinka paljon eikä kehässä esiintyneestä lässähtämisestä ollut tietoakaan. Kyllä mun tarvii alkaa tuota palkkaa jalostaan oikean motivaation saavuttamiseksi ja niin, että se into ei mene yli.

Ei kommentteja: