Jofi

FI MVA RTK1 Lumikuono Padrina Zarina "Jofi"

Koko: säkä noin 42,5cm, paino 12kg
gPRA-testin tulos ++
lonkat B/B
kyynärät 0/0
silmätarkastustulos terve
selkäkuvaustulos normaali

Esikatselu

Jofi 1v
Jofi 4vJofi 4,5v

Jofi perheemme ensimmäinen narttukoira ja Jofi on luonteeltaan aivan ihana. Jofi on todella lempeä ja kiltti sekä innokas ja vauhdikas. Jofin kanssa harrastamme agilitya ja rally-tokoa, joka on ihan uusi laji minulle. Agilityssa olemme vielä harrastustasolla, minulla itselläni on niin suuret kriteerit kisaamaan lähtemisessä. Jofi on nimittäin erittäin vauhdikas agilitaaja ja se valitsee kyllä itsenäisesti esteitä, jos minä en ole ajoissa näyttämässä minne mennään. Rally-tokossa ja kaikessa muussakin tekemisessä löytyy intoa ja vaikka emme ole paljoa edes harjoitelleet varsinaisia rally-tokoliikkeitä, niin kisoissa olemme saaneet tuloksia lähes joka kerta. Ainoastaan yksi nolla meillä on, koska säännöt olivat muuttuneet ja Jofilla oli panta jossa roikkuu puhelinnumerolappu. Muuten olisimme saaneet yli 80pistettä... Näyttelyissä olemme käyneet niin, että sertit muotovalion arvoon on saavutettu.

Jofi on erittäin ihana, kiltti ja rohkea lapsiperheen koira, kunhan se saa tarpeeksi tekemistä ja lenkkeilyä, niin ei mene innokkuus liiallisuuksiin :)

Luonnetesti
Tammela 23.10.2016

Toimintakyky +1b kohtuullisen pieni
Terävyys +1b koira joka ei osoita lainkaan terävyyttä
Puolustushalu -1 haluton
Taisteluhalu -1 pieni
Hermorakenne +1a hieman rauhaton
Temperamentti +1 erittäin vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: laukauskokematon

Kokonaispisteet 108p

Luonnetestiin olen kokonaisuudessaan tyytyväinen, Jofi käyttäytyi täysin odotetusti. Ainoa mitä se jätti tekemättä, oli lelun repiminen, mutta siellä oli niin paljon muiden koirien hajuja ja muuta kiinnostavaa, joten Jofilla vei ne voiton. Jofille ei jäänyt mitään traumoja luonnestestistä ja minusta se on tärkein ominaisuus. En olisi edes vienyt sitä luonnetestiin, jos olisin epäillyt ettei se kestä sitä. Ainoa mitä tuloksissa ihmettelen on tuo laukauskokematon, sen Jofi sai siitä, kun se toisen laukauksen kuullessaan katsoi sinne päin mistä ääni kuului, mutta muuten ei reagoinut mitenkään.

Ei kommentteja: