Muistoissamme Fasu

Muistoissamme FIN MVA BH TK2 Boisterous Oliver de Renta "Fasu"Kastroitu uros s. 5.1.1999 k. 26.10.2011
Fasu oli onneksi vasta toinen koirani. Sen murkkuikä oli rajuimmasta päästä, joten onneksi minulla oli edes yhden koiran koulutus kokemus alla. Fasu oli suhteellisen herkkä koira, mutta sitä vei eteenpäin taistelutahto. Fasun innostuksen sai nostettua nollasta sataan aina vain kun halusi. Se taisteli leluista niin ettei irti päästämisestä ollut tietoakaan. Se myös kesti paljon toistoja, ainoa oli, että se alkoi tarjoamaan eri variaatioita jos otin monta toistoa, mutta näin jälkeen päin ajatellen, sekin oli vaan minun osaamattomuudesta kiinni.
Fasu osasi aina pomottaa vieraita ihmisiä lempeästi. Se valitsi aina sopivan uhrin ja meni tyynen rauhallisesti hänen syliin ja oli siinä vaikka koko päivän jos vieras ei sitä raaskinnut työntää pois. Ja jos vieras yritti työntää sitä pois sylistä, Fasu painautui syliin vieläkin tiukemmin ja katsoi lempeillä silmillään vierasta silmiin.
Fasun kanssa olen harrastanut agilitya kolmosluokkaan asti, ensim maxeissa ja sitten medeissä. Tokossa olemme kisanneet voittajaluokassa saavuttaen kakkos-tuloksen. Hakua reenasimme omaksi iloksi ja BH-koe tuli suoritettua.
Fasulla on yksi pentue Rockriver's kennelissä.

Ei kommentteja: