torstai 14. syyskuuta 2017

Schapendoes uros pentu Nuoli etsii omaa kotia

Nuoli on löytänyt jo oman kodin :)

Nuoli on 13 viikon ikäinen reipas schapendoes pentu joka palautui kasvattajalle ostajasta riippuvista syistä. Nuoli ehti olla uudella omistajalla vain viikonlopun yli. Nuoli on tottunut kasvattajan luona normaaliin lapsiperheen arkeen, lapset ovat myös käsitelleet pentuja paljon. Nuolta on sosiaalistettu erilaisissa paikoissa jo 4 viikon iästä alkaen, pennut ovat käyneet mm. kävelykadulla tutustumassa ihmisvilinään, vilkkaan leikkipuiston nurkilla, satamassa, markkinoilla, eläinkaupoissa sisällä, kauppojen edustalla, kanoja ja kissoja katsomassa, agilitykisoissa, hevoskilpailuissa ja monissa muissa paikoissa.

Nuoli on reipas ja käytökseltään suhteellisen rauhallinen pentu (schapendoesiksi), mutta vaatii tekemistä ja aktiviteettiä, eli mielellään harrastavaan kotiin. Nuoli on myös lupaavan näköinen, joten näyttelyistä kiinnostunut koti olisi myös kiva :)

Nuolella oli yksi kulmahammas katkennut sisko Hipsun kanssa riehuessa, mutta se on jo poistettu eläinlääkärissä ja Nuoli on valmis lähtemään omaan kotiin, kun Nuolelle sopiva koti löytyy. Nuoli on pentutestattu ja eläinlääkärin tarkastama ja se on saanut ensimmäiset 12 vko rokotukset sekä madotukset useampaan kertaan. Nuoli on rekisteröity, tiedot koiranetissä:
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI38357%2F17&R=313Ei kommentteja: