maanantai 28. heinäkuuta 2008

Jumalan voima

Taas tiedän miksi olen antanut elämäni Jeesukselle ja miksi turvaan Häneen niin paljon. Luin viime yönä Riku Rinteen kirjaa Pimeys väistyy ja aiemmin luin samaisen kirjoittajan Syvyyden kuilusta. Molemmat kertovat tositarinaa saatananpalvojista Suomessa ja siitä kuinka saatana hallitsee näitä ihmisiä pelon avulla. Minäkin pelkäsin ennen uskoontuloani ihan hirveesti erilaisia asioita ja näin esim sivusilmällä hahmoja ja kun katsoin sinne, siellä ei ollutkaan mitään. Olen myös kokeillut heiluria ja aatellut, että mitäs pahaa tässä on, mutta nimenomaan sillähän otetaan yhteys paholaiseen!

Ennen uskoontuloani näin aivan kammottavan unen, joka oli niin todentuntuinen kuin vaan voi olla. Unessa olin yksin nukkumassa ja aloin kuulla voimakkaita askeleita terassilta ja sitten ulko-ovi avattiin (vaikka se oli lukossa ja kaiken lisäksi koirat eivät reagoineet unessa mitenkään). Ensin askeleet menivät olohuoneeseen ja sitten makuuhuoneeseen sänkymme viereen, paholainen kysyi minulta jotain ensin siinä ja kun aloin rukoilla Jeesusta, se tuli aivan korvani viereen kysymään jolloin aloin rukoilla ääneen jonka jälkeen saatana sanoi halveksien Jeesus Jeesus Jeesus ja samassa askelet lähtivät pois. Silloin aloin iloissani ylistää Jeesuksen voimaa.

Tämän jälkeen minun ei ole enää tarvinnut pelätä mitään enkä ole enää nähnyt mitään painajaisia ja vaikka ennen tuollaisia kirjoja lukiessani en ole koko yönä saanut peloltani nukuttua, niin nyt ei ole mitään ongelmia, kyllä Jeesus pitää omistansa huolen :)

Tästä syystä minulle tulee aina hirveä olo, kun ihmiset kiroilee, he oikein kutsuvat saatanaa lähelleen, vaikkei siitä ole mitään muuta kuin harmia. On se jännä, että niin moni epäilee Jumalan olemassa oloa, mutta kukaan ei epäile saatanan olemassa oloa.

Ei kommentteja: