maanantai 21. heinäkuuta 2008

Reeniä ja hoitovapaalomailua...

Oho, eipäs ole taas tullut kirjoiteltua tänne mitään.

Viikonloppuna meillä oli Lentsun kurssi Jokioisilla ja kyllä tuli taas uusia juttuja opetettavaksi. Mutta kun katselin videolta ja kirjoittelin vinkkejä lapulle, opetettavia asioita ei ollutkaan yllätyksekseni niin paljoo kuin kuvittelin!

Mutta tässä asioita joita pitäisi Hilelle opettaa:

Tarjoamaan sivulletuloa
Seuraamisen istuminen (jää tosi usein ensin seisomaan ja sitten vasta muistaa istua...)
Metallinouto (ei ottanut "testikisoissa" lainkaan vierasta kapulaa suuhun)
Luoksetulon seisominen (tekee edelleen pupuloikkia pysähdyksen yli...)
Ruudun pysähdyksen vahvistaminen (yleensä pysähtyy, mutta viime viikolla avaralla kentällä juoksi suoraa ruudun läpi ja vielä 20m sen taakse ja sitten vasta tajus pysähtyä...)
Ruudusta luoksetulo (jos olen oikea kylki koiraan päin, Hile ei tajua tulla vasemmalle sivulle, vaan hyppelehtii iloisesti mun ohi...)
Kaukoihin iloisuutta ja leikkiä

Tuo metallinouto on kaikkein epävarmin, kaikki muut se osaa edes jotenkin, joten en panikoi vaikka jo viikon päästä on kisat.

Nyt ongelmana on vaan se, että Hilettä kutittaa kun leikkasin pissasia karvoja mahan alta pois ja siksi se ei pysty keskittyyn...

Ja taas on todistettu Hilen herkkyys: tänään reenasin vaan sitä, että se tarjois mulle jotain (lähinnä tuota sivulletuloa) ja kissamme Fiefel tuli namiapajille ja pudotti samalla lehtipinon pöydältä jolloin minä tuhahdin ja työnsin kissan ikkunasta ulos. Hile syöksyi jo tuon tuhahduksen aikana sohvan alle... Onneksi se on jo oppinut vähän sietään muihin kohdistuvaa tyytymättömyyttä ja tuli heti kutsusta pois.

Ei kommentteja: