tiistai 21. lokakuuta 2008

Enemmänkin vois reenata...

Olen tehnyt sellaisen listan, johon merkkaan ruksilla aina kun olen reenannut jotain liikettä, että tulis reenattua niitä kaikkia ja että vois vähän kontrolloida, että kuinka paljon (vähän...) reenaa.

Kisat on tulossa kolmen viikon päästä ja niistä ois kyllä kiva saada se ykköstulos vihdoinkin. Reenausta on rajoittanut nyt tämä ympärivuorokautinen pahoinvointi ja kohta jos Jumala suo ja kaikki menee hyvin, sitä rajoittaa iso maha :) Mutta ennen sitä tosiaan on tavoitteena se ykkönen. Olemme myös toisella varasijalla Kirkkonummen kisoihin, mutta toivottavasti sitä kisapaikkaa ei enää tarvita.

Ruutu tuntuu nyt kaikkein ongelmallisimmalta tuon ruokakuppipalkan kanssa, mutta koska se tuo niin paljon lisä-intoa niin siitä en kyllä luovu. Ruutua olemme otteneet nyt alustalla sekä niin, että se joutuu etsimään keskikohdan ja vasta sitten pysäytän sen. Tosin nyt kun olen ottanut sitä koko liikkeenä useemmin, Hile tarjoo maahanmenoa tosi herkästi. Siitä tuo minun listani on kuitenkin hyvä, että tulee reenattua muutakin kuin tuota ruutua :)

Mutta kai sitä täytyy mennä tuonne vesisateeseen ottaan pari liikettä ennen kuin Leeni herää :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!!! tuos on nyt tuo meidän osoite niin pääset piipahtaan blogissamme. Nähdään viikon päästä!!!