sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Tampereen toko 4.10

Eilen olimme Tampereella tokoilemassa. Ensiksi vielä huippu onnittelut Marjalle ja Jesperille hienosta ykkösestä ja TK4-tittelistä!!!

Minä sen sijaan päätin jo matkalla, että nyt otetaan riskillä koko kisa ja jätän maksalaatikkopurkin odottamaan kehän ulkopuolelle, vaikka seuraaminen menisikin pelleilyksi.

Liikkeet otettiin kaikki putkeen, mutta sekoitetussa järjestyksessä.

Paikallamakuu 10 Tässä lähti berni liehittelemään narttuja ja Hilen vieressä ollut koirakin nousi ylös, Hile sen sijaan haukahti kerran ja siitä tuomari sanoi, että lähtee yksi piste, mutta tuomarinsihteeri on näimmä kirjoittanut meille kympin... Katsoin nyt vasta jälkikäteen tuota lappua tarkemmin ja muutin samalla tuloksen tänne, mutta loppupisteet ei silti muuttuneet mihinkään...
Hyppynouto 10 Hieno! Maksalaatikko veti sen verran, että hyppäsi hypyn uudestaan kun olimme siirtymässä seuraavalle paikalle
Kaukot 8,5 Hile liikkui hieman sivulle ja eteen, mutta teki kaikki asennonvaihdot ekasta käskystä!
Seuraaminen 8,5 Tämä oli yllättävää kyllä ihan siistiä, vaikka veto maksalaatikolle oli kova
Luoksetulo 9 Tämä oli hieno, maahanmeno vaan hieman hidas
Liikkeestä istuminen 10 Hieno!
Metallinouto 9,5 Hieno ja innokas, mutta niin kuin arvasin, heti kun otan kapulan suusta, Hile sinkoaa kohti maksalaatikkoa koska se on nyt aina saanut juuri metallista sen, joten sain olla nopeasti kutsumassa sitä takas. Se on kyllä hienoa, ettei se jätä tottelematta vaikka herkut onkin odottamassa.
Ruutu 0 Tähän kaatui ykköstuloksemme... Kysyin Hileltä ensin, että missä ruutu ja se katsoi sinne, mutta kun lähetin sen, se sinkosi sinne mistä metalli oli juuri haettu ja ihan selkeesti etsi sitä. Kai sitä jäi harmittamaan, kun se ei vielä saanutkaan maksalaatikkoaan.
Tunnari 8 Odottaessamme liikkeenohjaajan kapuloiden viemistä, joku koira alkoi haukkua ja riehua kehän laidalla ja Hile ei oikein luota sellaisiin koiriin kun niistä ei ikinä tiedä mitä ne tekee, joten se liikkui sivultani ja haukahti. Itse tunnari meni kuitenkin hyvin.
Kokonaisvaikutus 10 Tuomari kysyi, että onko se aina noin innokas :)

Pisteet yhteensä 255p, 2.tulos ja luokkavoitto, Tuomarina Harri Laisi

Hile teki tosi hienosti töitä ja pääsimme vielä toiseen kertaan paikallamakuuseen avustaja koiraksi niille jotka saivat bernin takia uusia sen, joten palauttava reeni se osalta tuli heti tehtyä ja hienosti meni. Tätä maksalaatikkotekniikkaa aion kyllä käyttää jatkossakin, koska se toi kyllä lisäintoa tekemiseen ja vaikka ruutu menikin nollille, se ei ollut maksalaatikon syytä, koska sitä olemme kokeilleet aiemmin reeneissä.

Mutta kyllä tuo yhden pisteen puuttuminen sen verran harmittaa, että kysyin tuomarilta, että etteikö me nyt millään voitas saada yhtä pistettä lisää (uusinta paikallamakuu kun oli tuomarin mielestä kymppi ja minä kun luulin, että se on ysi), mutta ei se kuulemma käynyt.

Ei kommentteja: