tiistai 22. heinäkuuta 2008

Agilitya

Olemme taas aloittaneet pitkän tauon jälkeen viikottaiset agilityreenit. Niissä Hile on tosi innokas vaikka olisi vähän kuumakin, eli toivottavasti saadaan kasvatettua kestävyyttä siinä suhteessa.

Parina iltana olen nyt ottanut Hilellä iltaruoalla suoran luoksetulon niin, että kuppi on Hilen takana ja sitten kun on sivulla, saa juosta kupille syömään. Tänään otin agireenien yhteydessä namikupilla luoksetuloa ja pysäytystä eikä Hile ennakoinut lainkaan, mutta pysähtyi silti aina käskystä hienosti!!!

Joten tästä syystä siis otin tänään ruokakupilla metallinoutoa ja sitä aion jatkaa ensi viikon kisoihin asti. Se on kuitenkin niin tehokas metallinoudon vahvistaja.

Tänään myös otimme seisomaan pysähdystä uudella käskyllä STO niin, että kun Hile oli menossa musta poispäin, heitin sitä namilla takapuoleen ja sanoin samalla STO, toimi hienosti! Tämän asian tajusin vasta viime viikonloppuna, vaikka Lentsun on sitä mulle jo varmaan kolme vuotta jankannut... Eli siis sen namin tai pallon pitää oikeesti osua koiraan jotta se tajuu pysähtyä...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Blogi pongattu !! Hienoa, että perspallo ymmärretty !!
Lentsu