torstai 5. maaliskuuta 2009

Nyt on ehditty reenaamaankin :)

Eli lähes joka päivä on jotain ehditty ottaa.

Ruutu tosissaan on selkiintynyt ja tänään kokeilin luoksetulon pysähdystä sillä vanhalla konstilla jolla olen sen opettanutkin, eli pallo lentää taakse. Se toimi hyvin ja pysähty taas kuin seinään. Kai sitä on nyt kuitenkin jatkettava, voihan tuota pyörähdystäkin reenata ja miettiä sitten ennen kisoja, että mikä vois toimia... :)

Metallinoutokin on taas paljon innokkaampi, sitä reenataan niin, että namikuppi on mun takana ja sinne pääsee kun tulee sivulle kapulan kanssa. Hilelle kun on vaikeinta metallin kanssa juuri tuo sivulle tulo.

Kaukoissa olen nyt ottanut vähän enemmän matkaa kuin aiemmin, eli en ole nyt ihan kiinni Hilessä vaan 1-2metrin päässä, eli Hilen pitää itse tajuta pysyä paikallaan tai mennä taaksepäin, niin etten painosta sitä. Tosin seisomasta istumaan työnnän käsimerkkiä sitä kohti, jolloin "autan" sitä taaksepäin. Ja se sujuukin nyt tosi hyvin. Reenaamme tälläisiä sarjoja vaihtelevilla toistomäärillä: seiso-istu, maahan-istu ja maahan-seiso. Ja alkuun tietysti aina sivulle ja siitä maahan. Useammin tarvis ottaa myös loppupaluuta sivulle...

Tunnaria otamme myös lähes joka päivä, sen reenaamista ei parane jättää vähälle, muuton tulee ongelmia. Mulla on aina ulkona maassa kapuloita (joita Leeni käy välillä räpläämässä ja siirtelemässä) ja niiden joukkoon laitan omani jonka Hile etsii.

Ei kommentteja: