torstai 21. elokuuta 2008

Hauskoja reenejä

Taas ollaan reenattu joka päivä, nyt on intoa, kun on kisoja tiedossa ja koska vimme sunnuntaiset kisat meni niin innokkaasti, että nyt on jotain toivookin innon puolesta saada ykköstulos.

Tänään oltiin taas Lentsun kurssilla ja otettiin ruutua, metallinoutoa, häiriöreeniä jossa kaukoja ja luoksetuloa ja lopuksi paikallamakuu.

Ruudussa Hile taas jotenkin kummasti kaarsi välillä "väärään" suuntaan, muuton oli ok. Sen takia otimme suuntaharjoituksia ruudun sivulta keskelle.

Metallinoutoa otimme vieraalla kapulalla ja maksalaatikkoa kupissa palkkana, se meni upeesti!!!

Kaukoissa Hile on nyt innon myötä alkanut tuleen vähän eteenpäin, eli sitä pitää nyt ottaa läheltä ja kokeilin erilaisia käsimerkkejä ja nyt parhaiten toimii vaan toisella kädellä "seisomaan nosto".

Kotona otin vielä tuota ruudun oikeeta paikkaa niin, että ensin läheltä lähetän ruutuun ja sanon HYVÄ kun Hile on oikeessa kohdassa, sillä Hile pysähtyy tosi upeesti! Ja vähitellen kauempaa kunnes ollaan normi matkan päässä, se sujui hyvin ja Hile kaarsi koko ajan "oikeeseen" suuntaan. Tätä tarvii ottaa vielä huomenna ennen lauantaisia kisoja. Kuten myös montaa muuta, mutta nyt se on hienoa, että mitä enemmän reenaa (ja kehuu) sitä innokkaampi se on :)

Ei kommentteja: