lauantai 23. elokuuta 2008

Maskun kisat

Tänään kisattiin Maskussa ja tuomarina toimi Tuija Sere. Hile oli taas tosi innokas ja intoa sai nostettua helposti. Liikkeet tehtiin kahdessa osassa, ekassa osassa seuraaminen, istuminen, luoksetulo ja ruutu ja loput toisessa osiossa. Ennen toista osiota laitoin repun ja tuolin viereen avoimen maksalaatikkokupin odottamaan.

Paikallamakuu 9: Hienosti, Hile oli taas mennyt lonkka-asentoon ja oli siksi tuomarin mielestä rauhaton
Seuraaminen 8: Juoksussa Hile otti vähän sivueteisyyttä, muuton tosi hieno ja tarkkaavainen!
Liikkeestä istuminen 8: Tein taas vartaloavun, eli kaksoiskäskystä -2p
Luoksetulo 5: Hile ei taaskaan pysähtynyt seisomaan ja teki pupuloikkia :) mutta tähän ei nyt olla juurikaan panostettu
Ruutu 0: Tämä oli ihan kumma juttu taas, Hile juoksi -täysiä- ruutuun, mutta kun huusin pysähdyskäskyn, se teki tosi ison kaaren jolloin se oli jo ruudun ulkopuolella sivussa... Ja sieltä se alko heti tulla mua kohti, eli ei edes pysähtynyt. Otin tämän samantien uudestaan ja sama juttu...
Hyppynouto 10: Hieno ja innokas!!!
Metallinouto 8: Liikkeenohjaaja oli piirtänyt viivan, että mihin saakka kapula pitää heittää ja se oli oikeesti tosi kaukana, no minähän yritin ja sitten kun yrittää liikaa, niin se lähti suoraa ylöspäin ja tömähti parin metrin päähän meistä... Eli saimme uusia heiton jolloin sain kapulan mun ja viivan vähän yli puoli välin... Eli uusitusta heitosta -2p.
Tunnari 9,5: Oli kerran korjannut kapulan asentoa suussa takastullessa...
Kaukot 7: Ekaan maasta istumaan nousuun tarvi kaksi käskyä ja liikkui aika paljon sivulle, mutta eteen ei tullut ainakaan mun mielestä!
Kokonaisvaikutus 9

Pisteet yhteensä 222p eli kolmostulos ja sijoituimme toiseksi.
Olen tyytyväinen tähän suoritukseen, Hile oli tosi innokas ja jaksoi hienosti, mutta jos oisimme saaneet ruudusta ysin, se ois ollut ykköstulos... Mutta edelleen täytyy siis yrittää.

Ei kommentteja: