tiistai 12. elokuuta 2008

Kaikki ok ja intoa piisaa :)

Tänään oltiin eläinlääkärissä, Eva ultrasi rakon ja tarkasti vielä eturauhasen ja minä katsoin pissanäytteen. Kaikki olivat ok, ainoastaan pissanäytteessä näkyi edelleen paljon siittiöitä, mutta ei niistä tällä hetkellä näytä olevan haittaa, kun eturauhanenkin oli normaali.

Illalla oltiin agilityreeneissä ja sen jälkeen vielä käytiin tokoilemassa siellä kentällä jossa sunnuntaiset kisat ovat.

Intoa nyt ainakin löytyy, olen taas tajunnut palkata sitä oikein kunnon hieronta-rapsutuksilla ja kehuilla ja se on Hilen mielestä jotain :) Nyt se ei väistä mua enää lainkaan vaikka kuinka kumarrun sen päälle rapsuttelemaan. Eli se into jota olen kaivannut palasi pelkästään tuolla!!! Into näkyi myös agilityssa, mutta mikä parasta, myös tokossa.

Tänään palkkana oli maksalaatikkoa kipossa kehän laidalla ja kaikki liikkeet sujuivat hienosti: otettiin luoksetulo pysäytyksineen, ruutu, metallinouto, tunnari, ainoastaan seuraaminen oli välillä haahuilua, mutta siihen auttaa ihan hirveesti tuo kehuminen ja rapsuttelu. Heti jos ottaa pari kertaa vaan sivulle tai ihan lyhyen seuraamisen ja kehuu ja rapsuttelee kunnolla, into kasvaa paljon!

Ei kommentteja: